All for Joomla The Word of Web Design

En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Event location

Llagostera

Festa Major Llagostera 2024

Divendres, 17 Mai 2024 - Dimarts, 21 Mai 2024

Agenda Local

Llagostera celebra la Festa Major del 2024 del 17 al 21 de maig. 5 dies carregats d'actes per a tots els públics i gustos.

La programació és la següent:

Divendres 17 de maig:

16.30h - Concert de tarda amb l'orquestra Calidae a la Llar del Jubilat i el pensionista. Final amb cremat.

18h - Inauguració del 33è Concurs-exposició de Flors i Plantes i el lliurament del Premi 2024 de l'Associació Llagostera en Flor a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

18.30h - Repic de campanes i cercavila amb els gegants de Llagostera i la Cuca Feliua amb la Colla Gegantera de Llagostera i l'Esplai Papu-Tisores. Es sortirà de la plaça del Castell i es seguirà pel c/ Sant Pere, c/ Joan Maragall, c/ Ganix, c/ Barceloneta, c/ Donzelles, c/ Almogàvers i finalitzarà a la plaça Catalunya.

19h - Prèvia del 7è Correvarans al parc de l'Estació amb Dj Xirgo i concurs "Titits League".

19.30h - Pregó de Festa Major a la plaça Catalunya a càrrec de Dones(S)Àvies i lliurament del Concurs d'engalanament de balcons.

20h - Correvarans i Concurs de samarretes. Pregó varanero i seguidament començarà el correbars juntament amb una txaranga. Els bars participants son: El Carril 9, Pub l'Enrenou, El 9 Set i el Modoni. Més informació a l'Instagram de l'Associació Cultural Moixiganga @moixiganga_.

21.30h - Observació astronòmica a la plaça Catalunya a càrrec de l'Agrupació Astronòmica de Girona.

22h - A la CarpaFest (al costat del Polivalent) festa post Correvarans amb Dj Okam.

00h - Concerts gratuïts a l'edifici Polivalent a càrrec del grup Figa Flawas i Dj Xirgo. L'aforament és limitat.

00h - A la CarpaFest (al costat del Polivalent) festa Beout amb Dj Nil Alarcon i regals de marxandatge.

6h - Txirimiri de Sequera. Anirà a càrrec del grup de joves de l'Esplai Papu-Tisores. Es sortirà de la zona del Polivalent i s'anirà fins a l'Skate Park. Hi haurà esmorzar al preu de 5€ (pa amb hamburguesa i aigua).

Durant tota la matinada hi haurà un any més un Punt Lila al costat del Polivalent.

Dissabte 18 de maig:

9h a 13h i de 15h a 19h - Entrenament de Tir al Plat al camp de tir de can Fonollerons i organitzat per la Societat de Caçadors Sant Hubert.

11h a 13h - Torneig de Virus i jocs de taula a la plaça Catalunya a càrrec de l'Associació Meeple Llagostera. Inscripcions al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

12h - Podcast "Posem l'accent a Lacustària". Durant aquest curs l’alumnat de 5è de Primària de l’Escola Lacustària ha creat un podcast per donar veu a tots aquells pensaments dels nens i nenes. Realitzaran un programa en directe des de la la plaça Catalunya.

12h - Inauguració de les exposicions de treballs de l'Escola Municipal d'Art Pere Mayol i de cartells de Festa Major a l'Espai Cultural Casa de les Vídues (plaça Llibertat, 1).

12.30h . Inauguració de l'exposició de punta al coixí al Local Social "La Caixa" (c/ Consellers, 12).

16h a 18h - 54è Concurs Infantil de Dibuix Ràpid a càrrec del G.E. Bell-Matí a la plaça Catalunya. Les inscripcions son gratuïtes i es poden realitzar abans de començar el concurs. Les categories son: 0 a 5 anys, 6 anys, 7 a 8 anys, 9 a 11 anys i de 12 a 14 anys.

17h a 20h - Campanya Lacus de Festa Major. Porteu els vostres Lacus adquirits als establiments de la Unió de Botiguers de Llagostera, la moneda dels infants de Llagostera, i compreu un munt de coses a la plaça Catalunya. Organitzat per la Unió de Botiguers.

17.30h - Ball de tarda amb Àlex Peris a la Llar del Jubilat i Pensionista.

17.30h - Plantada de gegants al Parc de l'Estació per a la 26a Trobada Gegantera de Llagostera.

18h - Cercavila de gegants. Sortida del Parc de l'Estació i recorregut pel pg. Romeu, pg. Pompeu Fabra, c/ Ferrer, pl. Campmany, c/ Doctor Fleming i finalitzarà a la plaça Catalunya.

19h -  Ball de gegants i capgrossos a la plaça Catalunya.

19.30h - Baixada de pilotes de Ping-Pong al c/ Consellers a càrrec del grup Escanyapolls de l'Esplai Papu-Tisores.

22.30h - Correfoc amb Els Diables de l'Onyar. Sortida a la plaça del Castell i recorregut pel c/ Sant Pere, c/ Santiago Russiñol, c/ Bon Aire, pl. Campmany, c/ Ferrer, c/ Jaume I i finalitzarà a la plaça Catalunya amb un espectacle final.

23.30h - Concerts gratuïts a l'edifici Polivalent a càrrec dels grups Les Testarudes, Boom Boom Fighters & Cookah P i Tapeo Sound Sistem. L'aforament és limitat.

00h - A la CarpaFest (al costat del Polivalent) festa Lost Brand amb Dj Xirgo i regals de merxandatge.

Durant tota la matinada hi haurà un any més un Punt Lila al costat del Polivalent.

Diumenge 19 de maig:

9h a 13h - Tirada del Campionat de tir al plat al camp de tir de Can Fonollerons a càrrec de la Societat de Caçadors Sant Hubert.

10.30h - Missa Solemne a l'església Parroquial.

12.30h - Lliurament de premis del 54è Concurs de Dibuix Ràpid del G.E. Bell-Matí al Local Social "La Caixa".

12.30h - Mitja audició de sardanes a càrrec de la cobla La Flama de Farners a la plaça Catalunya.

18h - Audició de sardanes amb la cobla La Flama de Farners al Parc de l'Estació.

18h - Espectacle familiar "El planeta violeta" a càrrec del grup Els Atrapasomnis al Parc de la Torre.

19h - 7è Llagosprint. La competició de velocitat cronometrada des de les escaldes del c/ Panedes a la plaça del Castell. Organitzat per La Palestra.

21.30h - Presenació de l'Hereu i la Pubilla 2024 a la plaça Catalunya. Les votacions estan obertes fins al divendres 17 de maig al web de l'Ajuntament de Llagostera.

22h - Concert gratuït a càrrec del grup de versions Orquestra Maribel a la plaça Catalunya. Hi haurà servei de bar.

00h - A la CarpaFest (al costat del Polivalent) festa Neó amb Dj Ivan WB amb regal de polseres lluminoses.

Dilluns 20 de maig:

11h a 13.30h - Pujada al campanar a càrrec del G.E. Bell-Matí i Llagostera en Flor.

11h - Descobreix el centre històric. Una visita guiada teatralitzada familiar a càrrec de la companyia La Minúscula. La sortida es farà a la plaça del Castell. PLACES EXHAURIDES.

12h - Mitja audició de sardanes amb la cobla La Principal de la Bisbal a la plaça Catalunya.

17.30h a 20.30h - Extrem Adrenaline Run, Xutòmetre Familiar, Diana Familiar, Gladiador Familiar i Inflable Baby Cosmic al Camp de Futbol Municipal. Una activiat gratuïta per a grans i petits.

18h - Visita guiada a la mostra floral i de patis al nucli antic de Llagostera. La sortida serà a la plaça del Castell a càrrec de Llagostera en Flor.

19h - Concert amb l'orquestra La Principal de la Bisbal a l'edifici Polivalent. Activitat de pagament.

22.30h - Ball de Gala amb l'orquestra La Principal de La Bisbal a l'edifici Polivalent i amb entrada gratuïta.

Dimarts 21 de maig:

10h a 13h - Jornada de portes obertes a La Reserva de Can Caciques (c/ Major, 12).

11h a 13.30h - Tallers per a grans i petits a la plaça del Castell a càrrec de Llagostera en Flor.

17.30h - Berenar-ball de Festa Major amb Toni Puigvert a la Llar del Jubilat i el Pensionista.

17h a 20h - Xocolatada al Parc de la Torre. Jocs de fusta gegants a càrrec de Djocs, pinta cares a càrrequ de les maquilladores de Game Explore i taller artístic de l'Escola Municipal d'Art Pere Mayol. Organitzat per l'Ajuntament de Llagostera i el Casal Parroquial Llagosterenc.

18.30h i a les 21h - Teatre "L'Auca del Senyor Esteve" a càrrec de la companyia La Temporal i sota la direcció d'Àngel Llàcer al Teatre del Casino Llagosterenc. Venda d'entrades només per internet al web de l'àrea de Cultura  de l'Ajuntament de Llagostera al preu de 18€. Només es vendran entrades a la taquilla en el cas de que en quedin de disponibles després de tancar la venda per internet.

DESCARREGAR PROGRAMACIÓ 

Vota el número 1

Pel 24 de maig

COL·LABORADORS