En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un dels moments de la inauguració del nou espai del Museu d'Història dedicat a la ràdio.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les instal·lacions del Museu d'Història de Girona explicaran la història de la ràdio des de la seva arribada a la ciutat, íntimament lligada al naixement de Ràdio Girona, fins a l'actualitat.

Per això, mostrarà en un espai remodelat aparells de la col·lecció de Jaume Pol i de l'emissora gironina, que enguany celebra el 85è aniversari.

L'alcaldessa, Marta Madrenas, diu que "és important que en un lloc de la ciutat on s'explica qui som, on som i cap a on anem hi hagi un lloc dedicat a la ràdio". En aquest sentit, ha agraït la "generositat" de la família Pol i la "passió" de Jaume Pol.

L’Ajuntament de Girona conserva, des del 1993, la col·lecció de ràdios cedida per Jaume Pol a la ciutat. S’hi poden trobar molts aparells que formen part de l'imaginari col·lectiu de diverses generacions de Girona.

Jaume Pol va ser tècnic de Ràdio Girona durant més de 30 any en els quals va reunir significativa col·lecció d’aparells receptors de ràdio, amb peces molt valuoses com les de la marca Atwater Kent o una extensa mostra d’Optimus, la gran marca gironina de fabricació de ràdios.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS