En directe: Ple Ajuntament de Llagostera

 Llagostera Ràdio on-line

Captura del web del Girona10. / Foto: www.girona10.net

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En aquesta 8a edició, se sortejaran 128 places hoteleres (64 habitacions dobles) de quinze establiments i 166 entrades d'espectacles del Teatre Municipal de Girona i entrades i obsequis del Girona FC.

És el primer any que el club esportiu se suma a la campanya amb el sorteig de cinc packs 'Orgull gironí', una samarreta firmada per tots els jugadors, una entrada doble per al partir Girona F.C- F.C Barcelona i cinc entrades dobles per al partit Girona F.C.- Osca.

Per participar en el sorteig, cal inscriure's des d'avui i fins el pròxim 17 de gener al web del Girona10. El sorteig es farà el mateix 17 de gener a la Fortalesa de Sant Julià de Ramis.

Una altra de les novetats és que s'amplien el nombre de visites guiades i s'incorporen rutes com 'Comerços emblemàtics', 'Convents i monestirs', entre d'altres per a l'últim cap de setmana de gener. També s'oferirà entrada gratuïta o preus especials als museus de la xarxa GironaMuseus i als monuments de la ciutat.

Durant aquell cap de setmana també es podran comprar entrades a 10 euros de diferents espectacles de l'Auditori de Girona, el Teatre Municipal, el partit Girona F.C- Osca, el Girona Comedy Festival i el Festival Internacional del Circ Elefant d'Or.

D'altra banda, els comerços, restaurants i establiments oferiran també promocions i descomptes especials. Una trentena de restaurants oferiran menús a 10 euros (cal fer la inscripció directament als restaurants) i quatre locals més amb aperitius per el mateix import.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada de la regidora de Promoció Econòmica, Glòria Plana i el president de l'associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, Josep Carreras, ha presentat els detalls de la campanya que organitzen de forma conjunta. Madrenas ha destacat que el Girona10 segueix la línia d'atraure turisme familiar i cultural de qualitat més que no pas captar "el màxim" nombre de visitants per aquells de dies.

La nova edició del Girona10 es farà l'últim cap de setmana de gener, del 25 al 27.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS