En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un dels penjolls que les dues detingudes van intentar vendre en una botiga de compravenda d'or de Girona. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les detencions són el resultat d'una investigació oberta arran d'una inspecció en una botiga de compravenda d'or de Girona.

Allà, els Mossos van analitzar un contracte de compravenda d'unes joies, que els va fer sospitar.

Al contracte hi constava que una dona de 53 anys havia venut una medalla, una placa amb un nom inscrit, una cadena, un penjoll i una creu. Tot plegat, per 2.940 euros.

Els agents van pensar-se que les joies podien ser robades. I per això, van contactar amb la persona el nom de la qual constava a la placa. Per fer-ho, els Mossos de Girona van demanar ajuda als d'Amposta, perquè es tractava d'un home que viu a Sant Jaume d'Enveja, al Montsià.

L'home va explicar als agents que, des de feia temps, trobaven a faltar joies a casa de la seva mare, però que encara no ho havia denunciat. A més, quan li van ensenyar les joies a l'anciana, aquesta les va reconèixer.

Arran d'això, la policia va contactar amb la dona que havia venut les joies, una hondurenya amb domicili a Girona. En un principi, va dir que s'havia trobat els penjolls. Però al final, va acabar admetent que la seva germana, que també viu a Girona i que era qui havia cuidat l'anciana, era qui li havia donar les joies.

Per aquest motiu, aquest passat dilluns els Mossos van detenir les dues germanes. Una per un delicte de furt; i l'altra, per un de receptació. Després de passar a disposició judicial, les dues dones han quedat en llibertat provisional.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS