En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els integrants de la candidatura de Junts per Llagostera. / Foto: Junts per Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El partit Junts per Llagostera, liderat per Pilar Aliu, actual regidora de Serveis, Salut i Igualtat, va presentar els membres de la candidatura divendres al vespre.

En concret, concorreran a les pròximes eleccions municipals de Llagostera (26 de maig) amb una llista formada per més dones que homes, de fet hi haurà 12 dones i 10 homes.

Durant la presentació realitzada al Local Social, la candidata Pilar Aliu va destacar que han apostat per la renovació, i per tant aquesta llista incorpora moltes cares noves, i que procedeixen del teixit associatiu, cultural, esportiu i empresarial de Llagostera, però també es mantenen a la llista alguns dels actuals regidors a l’Ajuntament.

Segons Aliu “es tracta d’una llista que combina joventut i experiència, posant la política municipal i les necessitats dels veïns de Llagostera com a màxima prioritat”.

Pel que fa al fet d’encapçalar la llista, Aliu va destacar que “Encapçalo la candidatura per primera vegada, i ho entomo amb l’objetiu d’escoltar a tothom, de discutir projectes i donar solucions”.

Els membres que formaran part de Junts per Llagostera son: Robert Montiel, Montse Vilà, Anna Hereu, Xevi Vilella, Jesús Malagón, Ramon Soler, Marc Peyrecave, Vero Sancho, Albert Vinyes, Adrià Guinó, Anna Ayach, Cesca Cabello, Rosa Ma. Miró, Olga González, Irene Miquel, Elena Boadella, Mónica Sánchez, Eli Llobet, Francisco Sánchez “Chuchi”, Sergi Miquel i Fermí Santamaria.

A part de presentar els membres de la candidatura, tot i no desvetllar l’ordre en que aniran a la llista, també es van destacar els eixos principals del que serà el seu programa electoral.

En aquest sentit des de Junts per Llagostera volen connectar l’Avinguda Canigó amb el centre del poble, millorar els equipaments esportius i educatius, estar al costat del comerç local impulsant un projecte pioner amb l’ús de les noves tecnologies.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS