En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Foto de família dels membres de la CUP-Alternativa per Llagostera durant la presentació de la llista. / Foto: CUP-Alternativa per Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Amb el lema “Som motor de canvi. Arrenquem amb força!”, la CUP-Alternativa per Llagostera ja ha presentat la candidatura per les eleccions municipals.

Durant la presentació que es va realitzar dijous al vespre, es van donar a conèixer els cinc primers llocs de la llista, la qual anirà encapçalada per Enric Ramionet.

Ramionet , nascut a Llagostera, és una persona molt vinculada a les entitats locals i a l’activisme social. És membre de Llagostera Solidària i del secretariat de la coordinadora d’ONG’s de les comarques gironines. A més, col.labora amb mitjans de comunicació.

També hi formarà part David Parron, enginyer tècnic agrícola i actual regidor a l’Ajuntament per Alternativa per Llagostera, i que ocuparà la segona posició de la llista. Anna Viñas, educadora social i pedagoga, anirà de número tres. Marta Prieto, llicenciada en Història de l’Art i actriu, anirà en quarta posició. El cinquè lloc l’ocuparà Jordi Casas, graduat en Psicologia.

La candidatura que s’ha presentat és el resultat de la feina que la plataforma ha estat duent a terme els últims mesos. Segons s’ha detallat, “És una llista plural que combina experiència i joventut; persones vinculades al món de l’activisme social i polític i també gent provinent de diferents espais i àmbits”.

Durant l’acte, el candidat va desgranar els motius que l’han portat a encapçalar la llista de la CUP-Alternativa per Llagostera: “el moment històric que viu el país i el meu personal , la politització de la societat, la regressió que es pateix i la precarietat”.

També va destacar la gran vàlua de les persones que l’acompanyen en aquest projecte, “ gent amb i sense experiència en política municipal però preparadíssima, gent rigorosa, honesta; són persones que entenen la política des del compromís personal i el sentit cívic”, va afegir.

Enric Ramionet va explicar que entre els seus objectius hi ha “la municipalització dels serveis que han de prestar legalment els ajuntaments i la contractació pública com a element transformador; impulsar la producció i el consum d’aliments de proximitat ; afavorir amb pressupostos públics les iniciatives col.lectivament beneficioses que sorgeixen de la societat i que es veuen ofegades per un sistema econòmic que prima el benefici i l’interès privat” .

La nova plataforma vol ser un lloc de confluència de diferents sensibilitats amb un seguit de convenciments polítics comuns. L’objectiu de la candidatura “és arribar a l’alcaldia per fer un gir en les polítiques municipals cap a polítiques d’esquerres amb vessant social, transformadora i en clau republicana”.

La CUP-Alternativa per Llagostera està impulsat pel grup de suport a la CUP que es va crear fa uns mesos a Llagostera i Alternativa per Llagostera que actualment té un regidor a l’Ajuntament, així com per persones properes a les dues formacions.

El nou espai de confluència municipalista vol ser un punt de partida d’una nova manera de fer política a Llagostera, deixant de banda quotes de partits i actuant de manera oberta i participativa en tots els àmbits municipals . La nova plataforma aposta per una manera diferent d’entendre i de fer política.

D’altra banda, la CUP-Alternativa per Llagostera fa una crida a totes aquelles persones que es puguin sentir identificades amb el projecte a què participin en les assembles de treball que es duran a terme les properes setmanes per definir el programa electoral per les properes eleccions municipals. Per aquest motiu s’han programat quatre jornades obertes a tothom que es duran a terme els dies 14,15, 21 i 22 de març.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS