En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En total, 709 llagosterencs han participat al procés participatiu per escollir a què destinar 40.000€ del pressupost municipal.

De tots els vots rebuts, s’ha escollit millorar les instal·lacions de la pista esportiva i potenciar la celebració del Nadal a Llagostera.

Pel que fa a les millores de la pista esportiva, amb un pressupost de 18.00 €, es preveu fer un tancament lateral per evitar que les pilotes vagin al carrer així com reacondicionar la pista amb noves porteries i cistelles.

Potenciar la celebració del Nadal, amb un pressupost de 20.000 €, es preveu organitzar una encesa de llums, la instal·lació d’un gran arbre de Nadal a la Plaça Catalunya i comprar material divers per fer una Cavalcada de Reis més lluïda.

Entre les propostes hi havia també construir una pista de Pump Track, habilitar una àrea de trial per a bicicletes, arranjar la zona d’aparcament de Casa Blanca, senyalitzar carrils per a vehicles no motoritzats als carrers del nucli urbà, arranjar el camp de futbol de Mont-Rei, millorar i ampliar el parc infantil de Llagostera Residencial, crear una zona d’ombreig al Parc de la Tirolina i instal·lar càmeres de vigilància de seguretat a les entrades del poble.

Del total de les 709 persones que hi han participat, 432 ho han fet de forma telemàtica i 277 mitjançant les butlletes en paper que s’han fet arribar casa per casa i als alumnes de l’ESO de l’Institut de Llagostera. En total s’han emès 1.741 vots, ja que es podia votar fins a 3 opcions de les 10.

El resultat de les votacions ha estat el següent:

- Millorar la pista esportiva: 277 vots
- Potenciar la celebració del Nadal: 244 vots
- Zona d’ombra al Parc de la Tirolina: 235
- Senyalitzar carrils per a vehicles no motoritzats: 200
- Pista de Pump Track: 189
- Càmeres de vigilància de seguretat a les entrades del poble: 172
- Àrea de trial per a bicicletes: 122
- Aparcament Casa Blanca: 108
- Millorar i ampliar el parc infantil de Llagostera Residencial: 107
- Arranjar el camp de futbol de Mont-Rei: 87

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS