En directe: La formula

 Llagostera Ràdio on-line

Les noies i el noi que es presenten com Pubilla i Hereu de Llagostera. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un any més, quan s’apropa la Festa Major de Llagostera, s’obren les votacions per escollir l’Hereu i la Pubilla de Llagostera.

Pel que fa a les candidates a Pubilla, aquest 2019 es presenten un total de quatre noies: Anna Llinàs Comas, i que es defineix com “vota una pubilla alegre, entusiasta i juganera pel poble de Llagostera”, Ariadna Font Ferrer i que es defineix com “humil, treballadora, riallera, m’agradaria ser la pròxima pubilla de Llagostera, Esther Ramírez Mateo, que es defineix com “pastoreta, manaia, un any al Canadà... falta ser pubilla per la llista completar” i Abril Domínguez Orfanelli amb la següent definició “catalana, argentina, i esplaiera, la pubilla que desitja tot Llagostera”.

Per al títol d’Hereu 2019 només s’ha presentat la candidatura de Llorenç Amat Barnés i per tant serà el nou Hereu de Llagostera i que es defineix com “si vols un hereu molt fi vota el noi de can Madí”.

Les votacions es poden fer des del web de l’Ajuntament de Llagostera o fent clic AQUÍ. El termini finalitza el divendres 31 de maig i el resultat es farà públic el divendres 7 de juny a la plaça Catalunya, just després del pregó d’inici de la Festa Major de Llagostera.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS