En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Exterior de l'Escola Puig de les Cadiretes de Llagostera.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El “mSchools Student Awards” és un concurs que reconeix la tasca realitzada per alumnes i docents al llarg del curs escolar.

Enguany en les seves diferents modalitats, l’App Education i Mobile History Map, hi ha un total de més de 580 concursants i 118 equips finalistes.

Entre aquets hi ha l’Escola Puig de les Cadiretes de Llagostera i que és finalista a la categoria “Mobile History Map” amb el projecte “Jaciments arqueològics del nostre entorn”, juntament amb 9 escoles de primària de Catalunya.

Enguany, aquest concurs celebra la seva sisena edició i els guanyadors es donaran a conèixer el proper 8 de juny en un acte a la Farga de l’Hospitalet.

Mobile History Map és una iniciativa del programa mSchools. És una aplicació mòbil i una plataforma de georeferenciació que permet als alumnes crear continguts de forma col·lectiva sobre punts d’interés propers a les seves escoles, alhora que vol potenciar les seves habilitats en tecnologia digital.

En concret fomenta l’ús de la tecnologia mòbil aplicada a l’àmbit de les humanitats. Aquesta plataforma permet que alumnes i docents creïn i documentin continguts sobre Catalunya, constituint una font única d’informació. Està dirigit a centres de primària i secundària de Catalunya.

El mSchools ajuda als alumnes i professors a integrar les tecnologies mòbils a l’aula, i que permet obrir noves vies d’ensenyament i aprenentatge que milloren el rendiment i l’ocupabilitat.

El programa mSchools és una iniciativa de mEducation que impulsa el Mobile World Capital Barcelona en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i el GSMA.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS