En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La cala Corbs de Palamós on ha resultat ferit l'home. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un home d'uns 60 anys ha resultat ferit menys greu en caure-li una pedra al cap per un despreniment de roques a la cala Corbs de Palamós.

L'home estava amb la seva família a una semicova que hi ha a la cala quan un dels rocs li ha impactat al cap i ha patit un traumatisme cranioencefàlic.

El telèfon d'emergències 112 ha rebut l'avís cap a les tres de la tarda. Fins al lloc s'hi han traslladat efectius de la Policia Local, la seva unitat marítima, Mossos d'Esquadra, Bombers i el SEM.

Els Bombers havien activat l'helicòpter però finalment han rescatat el ferit amb l'embarcació de la Policia Local, que l'ha traslladat a port.

Efectius de Sistema d'Emergències Mèdiques que havia activat dues unitats l'han traslladat fins a l'hospital de Palamós. L'home ha patit un traumatisme però no ha perdut la consciència en cap moment.

La Policia Local de Palamós i els Bombers estan investigant les causes del despreniment. Un cop conclosa la investigació, l'Ajuntament de Palamós valorarà si cal fer algun tipus d'actuació de consolidació o limitar l'accés a la cala.

L'Ajuntament de Palamós ha tancat l'accés a la cala com a mesura de prevenció i ha encarregat un dictamen tècnic per valorar si hi ha risc que tornin a caure pedres. En cas que així sigui, instaran el titular que és Costes a fer els treballs necessaris de consolidació.

Segons fonts municipals, a finals de juny es va comprovar l'estat de les parets de roques de les cales per determinar si hi havia algun risc però no es va detectar cap anomalia.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS