En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un carrer del nucli antic de Llagostera. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les subvencions estan emmarcades dins les actuacions finals del Pla de Barris i amb un pressupost de 30.000€.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Llagostera torna a oferir una línia d’ajuts per fomentar el pintat de les façanes del nucli antic i del seu entorn immediat.

La quantia de la subvenció serà del 50% del pressupost subvencionable, que s’incrementarà fins a un 60% en el cas d’edificacions incloses en el Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic (PEPPA).

Així les subvencions poden arribar a un màxim de 1.500 euros (2.000€ en el cas d’edificis inclosos en el PEPPA) per als propietaris d’habitatges unifamiliars i de 5.000€ (6.000€ en el cas d’edificis inclosos en el PEPPA), en el cas d’habitatges plurifamiliars.

Les bases també contemplen un increment de l’ajut d’un 5%, amb un màxim de 200€, per aquells propietaris que els ingressos anuals de la unitat familiar no superin dues vegades el salari mínim interprofessional.

La subvenció inclou la bonificació del 100% de l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres, de la taxa per expedició de llicència urbanística i de les taxes per expedició de plaques per llicència d’obres, ocupació de via pública i talls de carrer.

La prestació de sol·licituds es pot fer del 2 al 15 d’octubre. Pots consultar les bases AQUí.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS