En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Moment en que es va retirar la pancarta del balcó de l'Ajuntament. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El recurs s'ha enviat en contra el requeriment de la Junta Electoral de Zona de Girona que obligava a retirar les pancartes i símbols de la façana de l'Ajuntament.

En el document, l'alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, recorda a la JEZ la definició de la paraula neutralitat i creu que els símbols que hi havia penjats al balcó consistorial no anaven en contra de la neutralitat.

De fet, Navarro matisa que una de les pancartes posa: "L'Ajuntament de Llagostera amb la llibertat d'expressió" i que aquesta respon "a un dret referenciat al Conveni dels Drets Humans". Navarro afegeix que aquesta pancarta representa a "un ampli sector de la població i d'ideologia diversa, ja sigui independentista o no".

El recurs presentat aquest dijous també fa referència als llaços grocs que hi havia al balcó de l'Ajuntament. L'alcalde considera que "no fan referència a cap opció política de cap partit" ja que "no inclouen ni les seves sigles, ni eslògans de campanya".

Per últim, Antoni Navarro especifica que el col·legi electoral de Llagostera de cara als comicis del 10-N és l'institut que hi ha al municipi i aquest està "ubicat lluny de l'edifici de l'Ajuntament" i per això no creu que hi hagi "cap interferència durant la jornada electoral". Per tot això, l'alcalde demana que es revoqui el requeriment de la JEZ i puguin tornar a penjar totes les pancartes.

El contingut íntegre del recurs es pot consultar AQUÍ.

El requeriment de la Junta Electoral ha vingut motivat per la reclamació feta per part de Ciutadans contra l’Ajuntament de Llagostera en considerar “la no neutralitat de l’Ajuntament” i demana la retirada de símbols i pancartes durant el procés electoral.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS