En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un restaurant a la Rambla de Girona. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'associació d'empresaris Fecasarm, ha detallat que durant les vigílies de festius gairebé tots els locals han tingut una ocupació del 100%.

A més, l'entitat ha apuntat que com que no hi havia barraques, els bars i discoteques s'han omplert abans i això ha generat llargues cues de gent esperant als accessos dels locals perquè l'aforament estava ple.

Per altra banda, els restaurants que formen part d'aquesta associació també han registrat un increment del 100% en la facturació i també una ocupació plena durant els caps de setmana i vigílies de festius.

De fet, la Fecasarm ha detallat que els restaurants han ampliat els torns de servei habituals i han començat abans a servir menjar i també han finalitzat més tard a causa de l'alta demanda del públic. Des de l'associació també ho atribueixen a la falta de barraques, que ha generat un buit en l'oferta de menjar a la zona de les fires i això ha provocat un augment de reserves de grups als restaurants.

El secretari general de la Fecasarm, Joaquim Boadas, ha destacat que l'augment de facturació "anirà molt bé als locals per afrontar els propers dos mesos fins arribar a Nadal i Cap d'Any". A més, Boadas ha apuntat que l'acord arribat amb la Generalitat per obrir més hores durant les fires ha ajudat a augmentar la facturació un 200%.

Per 14a vegada, els locals d'oci nocturn de Girona han realitzat una campanya de civisme durant la festa major de la ciutat. Sota el nom de 'Viu les fires amb Sant Narcivisme', fins a 500 usuaris s'han fotografiat amb els promotors cívics i el mim de la campanya.

Ara es penjaran totes les fotografies a la pàgina de Facebook de l'associació. L'objectiu de la campanya és aconseguir que es millori la convivència entre els veïns i la gent que surt de festa.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS