En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Imatge promocional de Hauser que actuarà al Porta Ferrada el 2020.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La 58a edició del festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols comptarà de nou amb figures internacionals.

El certamen ha anunciat l'actuació del violoncel·lista Stjepan Hauser i membre de 2Cellos per al 18 de juliol. El músic oferirà el seu únic concert a l'Estat acompanyat d'una orquestra simfònica i un repertori amb temes de la música clàssica d'autors com de Txaikovski Puccini, Albinoni, Bach, Mozart, Dvorak i Chopin.

El músic britànic Paul Weller, fundador de The Jam i The Style Council, oferirà un concert el 10 de juliol. La seva trajectòria musical va des del moviment mod fins al brit pop, passant pels sons sofisticats i el necoclassicisme dels seus últims treballs.

Després de l'èxit del 2017, Jamie Cullum tornarà a trepitjar l'escenari del Porta Ferrada l'11 de juliol. El concert inclourà composicions pròpies, versions i improvisacions amb el seu segell únic.

La nova programació també inclou un concert de la banda de Saragossa formada per Eva Amaral i Juan Aguirre, Amaral. El seu estil independent es mou entre el pop i els sons alternatius. El concert, el 15 d'agost, forma part de la gira Salto al Calor.

Per últim, el festival ha anunciat un concert de Bad Gyal (nom artístic d'Alba Farelo de Vilassar de Mar (Maresme) que debutarà al Porta Ferrada a ritme de músiques urbanes com el trap i reggaeton amb alguns dels seus temes que l'han fet destacar en l'escena musical del moment.

Les entrades dels concerts es posaran a la venda aquest 28 de novembre a les deu del matí al web del festival. Les actuacions seran a l'Espai Port.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS