En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els artistes Graham Nash i Suzanne Vega que actuaran al Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. / Foto: Festival Porta Ferrada

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Porta Ferrada continua anunciant els noms que integraran el cartell de la seva propera edició.

A Hauser, Jamie Cullum, Paul Weller, Amaral i Bad Gayal s'hi afegeixen ara el britànic Graham Nash i la californiana Suzanne Vega, que oferiran un doble concert a l'Espai Port el 24 de juliol del proper 2020.

Nash, que forma part de la banda sonora de multitud de seguidors del rock clàssic des de fa cinc dècades, va començar amb The Hollies, un dels pioners de la British Invasion amb el seu harmònic pop de guitarres. Després va continua amb el grup Crosby, Stills & Nash i Crosby, Stillls, Nash & Young. Al juny del 2018 va publicar el recull 'Over the Years, per tornar als escenaris amb un repertori on barreja 'hits' dels famosos grups on va militar amb els principals temes de la seva carrera.

La cantant i compositora Suzanne Vega va ser una de les primeres figures importants de la colllita de cantautores que va saltar a la fama a finals del vuitanta i principis dels noranta. Les folk-pop inspirades en Leonard Cohen, Lou Reed i Bob Dylan van assentar les bases del seu so característic.

Les entrades es podran adquirir a partir de demà a les onze del matí a través del portal del certamen.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS