En directe: Espai vintage

 Llagostera Ràdio on-line

La cantant Hannah Williams en una imatge promocional. / Foto: Black Music Festival

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Black Music Festival comença a escalfar motors per la 19a edició, que es farà del 6 al 29 de març, amb la incorporació de diversos artistes en la programació.

Un dels noms més destacats és el francès Ben L'Oncle Soul, que actuarà el 20 de març a l'Auditori de Girona. Es tracta d'un artista que té com a referents Sam Cooke i Otis Redding i ja fa més de deu anys que va enregistrar el seu primer disc.

El concert inaugural del festival, el 6 de març, anirà a càrrec de Hannah Williams que actuarà a la Mirona de Salt acompanyada per las seva banda The Affirmations. Vindrà a terres gironines per presentar el seu últim treball, '50 Foot Woman'.

El divendres 13 de març els britànics PBUG pujaran a l'escenari del Centre Cívic de Sant Narcís. La sonoritat de PBUG s'assembla a Incognito i Brand New Heavies i es tracta d'un dels grups que està revolucionant el panorama musical del Regne Unit.

El festival ha programat pel 20 de març a la Mirona el Rise Up en què hi cantarà Women Soldier. Es tracta d'un projecte format per Awa Fall, Belén Natalí, High Paw i Matah en què barregen reggae i sound system style. A la mateixa nit també actuarà Hermano l'exmembre del grup de hip hop La Puta Opepé.

La Sitja de Fornells de la Selva també acollirà un concert de la 19a edició del Black Music. Serà la nit del 8 de març, en què Barcelona Gospel Messenger interpretaran part del seu repertori.

Aquest avançament de grups que formaran part de la programació de la 19a edició del Black Music Festival es suma a les actuacions dels australians The Cat Empire i dels nord-americans i guanyadors de tres premis Grammy, Snarky Puppy.

Les entrades pel festival ja estan a la venda a la pàgina web del festival.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS