En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una safata plena de garoines en la presentació de la 29a Garoinada. / Foto: Ajuntament de Palafrugell

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

13 restaurants de Palafrugell estrenen a partir d'aquest divendres la 29a edició de la Garoinada, una de les campanyes gastronòmiques més emblemàtiques i de més tradició de Catalunya.

Aquest esdeveniment es celebra cada any des de mitjans de gener fins al mes de març i coincideix amb la temporada en què el mar està tranquil i la garoina està en el seu millor moment.

Aquest any, els restaurants que hi participen oferiran un entrant a base de garoines, un plat principal a escollir entre un guisat amb carxofes o el plat que vulgui cada restaurant, unes postres de poma i cafè. El preu serà d'entre 40 i 45 euros segons cada establiment.

Enguany es mantenen les fórmules per passar un cap de setmana a la Garoinada que inclouen el menú i una nit d'allotjament en el municipi. A més, també es complementarà amb una sortida en vaixell d'època o una excursió per conèixer l'entorn paisatgístic de la mà d'un expert.

Els que optin per aquesta fórmula també rebran un talonari amb tiquets per visitar els equipaments culturals de Palafrugell, un tiquet per a la piscina municipal i un val de descompte per a comprar licors en l'establiment del patrocinador de la campanya gastronòmica. 

La campanya arrenca aquest divendres 17 de gener i s'allargarà fins el 31 de març i es realitza a restaurants de Palafrugell, Llafranc, Calella i Tamariu.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS