En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El Ter baixant amb força al Pasteral. / Foto: Marina López (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Girona i la resta de municipis afectats recuperaran el subministrament d'aigua potable aquest mateix vespre. Es preveu que a partir de dos quarts de nou s'hagi restablert el servei. 

Tot i això, l'Ajuntament de Girona alerta que no s'espera que la situació es pugui estabilitzar fins aquest divendres, perquè ara mateix "les condicions de subministrament estan en un estat precari".

L'Ajuntament, que supeditava el subministrament d'aigua a l'obertura dels col·legis, ja confirma que demà els centres obriran amb normalitat. A excepció, això sí, de l'institut Narcís Xifra ja que en aquest equipament les filtracions d'aigua han causat desperfectes en algunes aules.

Segons informa el consistori, a partir de dos quarts de nou del vespre es preveu que s’hagi restablert el subministrament d’aigua potable a la ciutat. A hores d’ara s’està recuperant de forma progressiva.

Tot i això, indica el consistori, "es continua treballant en la recuperació completa del servei, perquè ara mateix les condicions de subministrament estan en un estat precari i no s’espera que fins demà es pugui estabilitzar la situació".

El restabliment del subministrament s’ha pogut portar a terme gràcies al dispositiu especial de Bombers de la Generalitat i cossos d’emergència, que han pogut accedir a les instal·lacions des d’on es controlen les canonades de sortida d’aigua de la presa del Pasteral i, amb la col·laboració de tècnics responsables, han pogut comprovar l’abast del problema i han pogut tornar a posar en funcionament el punt de captació per l’abastament d’aigua de l’equipament.

A més de la ciutat de Girona, es restablirà el servei a Salt i Sarrià de Ter i a la resta de municipis que es nodreixen de la provisió d’aigua potable d’Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter: Aiguaviva, Bescanó, Fornells de la Selva, Quart, Sant Julià de Ramis i Vilablareix.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS