En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El rec de Maçanet on hi havia la droga. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els fets van tenir lloc el dissabte 1 de febrer a la tarda, quan diversos agents de l'ARRO de Girona feien tasques de seguretat ciutadana a Maçanet de la Selva.

De sobte, quan es van apropar al carrer del Molí, sota el pont de l'autopista, van trobar un vehicle estacionat al costat i un home buscant alguna cosa a terra. Després van veure com dos homes més sortien de dins del rec.

Els agents van comprovar que al voltant hi havia les restes d'un camió accidentat i part de la seva càrrega. Davant d'això, els Mossos van comprovar que una setmana abans hi havia hagut un accident en aquell punt. Tot i que el conductor va sortir-ne il·lès, va perdre part de la càrrega al rec.

El vehicle es va poder retirar de la via l'endemà dels fets, però el que portava dins, va quedar a dins de l'aigua.

Els Mossos van començar a buscar per la zona i van trobar una bossa d'escombraries amb cinc paquets d'haixix a l'interior. També hi havia un paquet plastificat amb 1.750 euros. Posteriorment van trobar tres bosses més amb paquets d'haixix.

Davant d'això, els agents van detenir els homes com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. També van escorcollar el vehicle que portaven i a l'interior van trobar-hi 3.455 euros.

Els detinguts, de 22 i 47 anys de nacionalitat italiana i búlgara, anaven amb vestits i guants de neoprè i botes d'aigua. No tenen antecedents a l'estat espanyol i properament passaran a disposició judicial.

Les bosses d'haixix es van trobar gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Maçanet que va oferir la maquinària necessària per drenar el rec. En la recerca també van participar-hi les unitats aquàtica, de subsòl i canina dels Mossos d'Esquadra. Les tasques de drenatge han durat dos dies.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS