En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una sessió de ballet al Campus Peralada / Foto: Festival Castell de Peralada

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La sisena edició dels Premis FEDORA ha seleccionat el Campus Peralada com un dels projectes candidats a rebre el guardó en la categoria d'Educació.

El llistat de finalistes es va donar a conèixer dilluns, i el projecte del festival és un dels 16 que s'han seleccionat en aquesta categoria.

Els Premis Fedora, que reconeixen la innovació en l'òpera i el ballet, es divideixen en quatre guardons: Òpera (dotat amb 150.000 euros), Ballet (100.000 euros), Educació i Digital (50.000 euros cadascun).

Ara, un cop s'han donat a conèixer els seleccionats, durant quatre setmanes el públic pot votar en línia quins són els seus projectes favorits.

A partir d'aquí, l'1 d'abril es donaran a conèixer els nominats, que haurà seleccionat un jurat format per experts. A més, els projectes que hagin rebut més vots de cada categoria passaran a ser els candidats públics.

Tots els nominats tindran l'oportunitat de fer campanyes de micromecenatge a través de la plataforma FEDORA per recaptar fons addicionals per als seus projectes. Els guanyadors dels premis es donaran a conèixer al juny.

Organitzat per la Fundació Castell de Peralada, des del 2015 el campus ha permès acostar el festival, les seves disciplines i els artistes a uns 1.500 estudiants. Sobretot, es dirigeix als centres educatius, grups organitzats i escoles de música i dansa reconegudes per les administracions públiques.

"La finalitat és obrir les portes del festival als estudiants de proximitat, del món de les arts escèniques, la música i la dansa, donant-los accés a continguts d'interès", subratllen des de l'organització del Festival de Peralada. "Així es contribueix a la seva formació i es facilita el contacte amb professionals de manera totalment gratuïta", hi afegeixen.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS