25novembre2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

Davant els greus atacs que han patit les institucions catalanes al llarg d'aquets últims dies, i sobretot per la brutalitat de les agressions policials dutes a terme per la Policia Nacional i la Guàrdia Civil aquest passat diumenge 1 d'octubre contra la població catalana, informem que aquest dimarts 3 d'octubre…

Llegir més ...

Els fets han tingut lloc cap a un quart de tres de la tarda quan diversos conductors feien sonar els clàxons dels vehicles contra el comboi de la policia estatal.

Llegir més ...

El Grup Impuls per Girona, les Cambres de Comerç de Girona, Palamós i Sant Feliu de Guíxols, les patronals FOEG i Pimec Girona i el Fòrum Carlemany han emès un comunicat conjunt.

Llegir més ...

Unitat de les forces independentistes de l'Ajuntament de Girona davant les càrregues policials que va viure la ciutat aquest 1-O.

Llegir més ...

Més de 4.000 persones han acudit aquest dilluns a les dotze del migdia a protestar contra la repressió policial a la Plaça del Vi de Girona, segons dades de la Policia Municipal.

Llegir més ...

El ple del Parlament va aprovar, per 118 vots a favor i 8 en contra, la proposició de llei que permetia la creació de Medinyà com a municipi independent.

Llegir més ...

Pàgina 10 de 315

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM