25novembre2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

Aquesta setmana, l'escola del Bosc de la Pabordia de Girona té ocupats alguns dels seus espais per una sèrie de projectes entorn del silenci.

Llegir més ...

Un robot subaquàtic dissenyat per la Universitat de Girona s'ha proclamat campió de l'European Robotics League Emergency, un certamen impulsat per la Comissió Europea.

Llegir més ...

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 29 anys i de nacionalitat espanyola per obtenir imatges de menors despullades després de fer-se passar per fotògraf de moda.

Llegir més ...

El Circ de Nadal de Girona d'aquest any donarà més sentit que mai a l'expressió del 'més difícil encara' que s'atribueix a aquesta art escènica.

Llegir més ...

Ivet Bayé Portillo i Nil Mas Labarta, de l'escola Puig de les Cadiretes, han resultat finalistes del Concurs Digital Infantil que organitza anualment Aqualia amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua.

Llegir més ...

Els dos acusats, Manuel Pérez i Juan Molina, vivien al mas Can Pibernat de Bordils, on tenien plantacions de marihuana tant en habitacions de la casa com en un cobert que hi havia a l'exterior.

Llegir més ...

Pàgina 3 de 315

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM