22novembre2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

70 vots a favor, 10 en contra i dos en blanc. Aquest és el resultat de la votació secreta que s'ha portat a terme al Parlament després que els diputats de Cs, PSC i PPC hagin abandonat l'hemicicle.

Llegir més ...

Després d'hores d'incertesa i de retards i suspensions en la seva compareixença, el president català finalment ha comparegut a les 17:00 hores des de la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat.

Llegir més ...

L'hospital Trueta de Girona commemorarà aquest divendres el Dia Mundial de l'Ictus realitzant ecografies de Doppler als usuaris que ho sol·licitin.

Llegir més ...

El primer radar rotatori de Girona es posarà en marxa a principis de novembre. Després de mesos de gestació, el projecte ha de servir per reduir la sinistralitat en vies concretes.

Llegir més ...

Actualment a les comarques gironines hi ha 63.300 autònoms. D'aquests, gairebé set de cada deu treballen al sector serveis i pràcticament la meitat, en concret, el 46%, tenen entre 40 i 54 anys.

Llegir més ...

La Policia Municipal de Girona va detenir ahir al vespre, Najette D., de 42 anys, de nacionalitat francesa com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública.

Llegir més ...

Pàgina 5 de 314

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM