21gener2018

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

Strenes 2018 ha fet un avançament de la seva programació. Del 24 de març a l'1 de maig, Girona acollirà presentacions de nous treballs de cantants catalans però també inclourà apostes espanyoles i internacionals.

Llegir més ...

La querella conjunta, que signen els Ajuntaments de Girona, Sant Julià de Ramis i Aiguaviva, vertebra també totes les denúncies individuals interposades per les víctimes de les càrregues.

Llegir més ...

Els fets que han arribat avui a judici es remunten a finals del 2013. En el marc d'una investigació la policia va localitzar diferents usuaris d'Internet que es descarregaven o compartien arxius de contingut pedòfil.

Llegir més ...

Durant aquests deu mesos de l'any, a la demarcació de Girona s'han registrat 8.890 accidents laborals amb baixa, el que representa un 41% més que el mateix període del 2013, que van ser 6.298.

Llegir més ...

L'associació d'examinadors de trànsit ha anunciat aquest dimecres que han desconvocat la vaga a tot Espanya després de sis mesos d'aturades.

Llegir més ...

La gestió dels residus en temps de vacances i oci serà el protagonista del segon fòrum #wasteinprogress que organitza Fira de Girona.

Llegir més ...

Pàgina 7 de 324

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM