22febrer2018

En directe: Selecció musical

Notícies

L'acusat i la dona es van conèixer a través d'una pàgina d'Internet. Van veure's per primer cop al febrer del 2015 i una o dues setmanes més tard, ja convivien junts.

Llegir més ...

Aquest 2018 se celebren els 50 anys de l'entrada en servei de forma total i completa de la central i l'embassament de Susqueda.

Llegir més ...

L'augment progressiu de joves immigrants irregulars menors d'edat que han vingut Girona els últims anys ha obligat a entitats com Girona Acull a atendre'ls un cop fan 18 anys, ja que l'ajuntament reconeix que "els recursos són limitats".

Llegir més ...

CaixaBank haurà de retornar els interessos que ha cobrat des de 2013 a un matrimoni bisbalenc per una hipoteca, perquè són "il·legals".

Llegir més ...

El revés judicial que va suposar per a la IAEDEN el pagament de les costes judicials pel litigi contra Red Eléctrica, en relació al projecte de la MAT, ha fet que l'entitat es plantegi fer arribar una queixa formal al Parlament Europeu.

Llegir més ...

Un jurat popular serà l'encarregat de jutjar a finals de maig a l'Audiència de Girona els dos acusats pel crim a l'exterior de la discoteca Caribbean del 31 de gener del 2016.

Llegir més ...

Pàgina 8 de 331

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM