26maig2018

En directe: Selecció musical

Notícies

Pas endavant de l'Ajuntament de Girona perquè el nou hospital Josep Trueta es construeixi a la zona de Domeny. Aquest dijous s'ha presentat l'informe que conclou que aquest és un espai "idoni" per aixecar l'edifici.

Llegir més ...

L'estiu del 2016 va ser quan es va tenir coneixement de la seva presència a l'Estany de Banyoles. Va ser un fet casual. Els descobridors van ser uns nens que es banyaven a la zona de la Caseta de Fusta.

Llegir més ...

"El 15 a les 5, 155 poemes". Els impulsors del recital poètic que es farà a Girona han volgut jugar amb les xifres per explicar els principals ingredients d'una proposta cultural que prometen que serà "històrica".

Llegir més ...

Durant 12 hores, el Parc de l'Estació de Llagostera viurà el dissabte 12 de maig, concerts, tallers, circ i activitats per a tota la família, que es completaran amb una àmplia oferta de food trucks.

Llegir més ...

El Jutjat d'instrucció 5 de Blanes, especialitzat en violència sobre la dona, ha ordenat l'ingrés a presó provisional i sense fiança per al detingut dilluns per matar la dona a ganivetades a Blanes.

Llegir més ...

S'ha aixecat el secret de sumari del doble crim de Susqueda i es comencen a conèixer més detalls de la investigació i amb quins indicis compten els investigadors per concloure que el veí d'Anglès, Jordi Magentí Gamell, n'és l'autor.

Llegir més ...

Pàgina 9 de 350

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM