25febrer2018

En directe: Selecció musical

Notícies

Un jurat popular serà l'encarregat de jutjar a finals de maig a l'Audiència de Girona els dos acusats pel crim a l'exterior de la discoteca Caribbean del 31 de gener del 2016.

Llegir més ...

L'empresa especialitzada encarregada de la retirada de restes d'uralita als tres municipis de l'Alt Empordà afectats pel tornado ha recollit gairebé 7 tones de residus procedents de granges i magatzems agrícoles.

Llegir més ...

Les exportacions gironines mantenen l'empenta. Si bé al setembre van frenar-se baixant un 2,3% en l'interanual i a l'octubre tot just van registrar un creixement de l'1,5%, al novembre van tornar a agafar volada.

Llegir més ...

La Fundació Oncolliga i l'Institut Català d'Oncologia volen impulsar una línia d'atenció telefònica per assessorar i informar els gironins que pateixen càncer.

Llegir més ...

Més d'un centenar de treballs i 137 autors. Aquest és el balanç de la novena edició de la convocatòria dels premis de comunicació local.

Llegir més ...

L'entitat compta amb 421 contenidors distribuïts per tota la demarcació. Per comarques, la xifra més alta s'ha registrat al Gironès amb 285.342 kg de roba recollida.

Llegir més ...

Pàgina 9 de 331

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM