All for Joomla The Word of Web Design

En directe: Selecció musical

Notícies Llagostera Ràdio
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els dos espais de política local d'aquesta emissora, l'Equip de govern respon i l'Oposició te la paraula, han finalitzat la temporada 2018-2019.

I és que en motiu de les eleccions municipals del proper 26 de maig, hem d'aturat l'emissió d'aquets espais. El programa cedit als grups a l'oposició a l'Ajuntament de Llagostera va finalitzar el passat dimarts 9 d'abril i el de l'equip de govern va posar punt i final aquest passat dilluns 30 d'abril.

Els dos programes tornaran a la graella de programació de Llagostera Ràdio al mes d'octubre. Serà al setembre quan informarem de les dates i horaris d'emissió.

D'altra banda, unes eleccions municipals més, aquesta emissora emetrà diversos programes especials. En concret espais d'una hora amb els partits que es presenten a les eleccions municipals de Llagostera per poder presentar el seu programa electoral, i també, el Debat dels Alcaldables, el dimecres 22 de maig a les 21h al Teatre del Casino Llagosterenc, un acte obert al públic en general i també emès en directe per Llagostera Ràdio, organitzadora de l'acte, i el diumenge 26 de maig, dia de les eleccions a partir de les 20h, un programa especial per conèixer els resultats.

En els pròxims dies informarem de les dates d'emissió de tots els programes especials que realitzarem.