22febrer2018

En directe: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

L'operatiu a la Font de la Pólvora arriba, precisament, quan no fa ni una setmana que diversos veïns del barri van anar a queixar-se a l'Ajuntament.

Llegir més ...

El cas que s'ha començat a jutjar avui es remunta al 6 de novembre del 2013. Dos dels acusats són guàrdies civils (aleshores, de la caserna d'Igualada) i els altres dos són veïns de Santa Coloma de Farners i Sils.

Llegir més ...

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 52 i 54 anys, per cultivar marihuana en una casa de Caldes de Malavella, en concret a l'urbanització de Can Carbonell.

Llegir més ...

Els Centres d'Atenció i Seguiment a les Drogodependències, públics i gratuïts, formen part de la Xarxa de Salut Mental i Addiccions de l'Institut d'Assistència Sanitària .

Llegir més ...

Els treballs d'urbanització i restauració de la llosa del parc Central de Girona es completaran el mes vinent. Aquesta és la previsió del govern espanyol i Adif.

Llegir més ...

Les vacunes són uns preparats biològics que quan s'administren a una persona sana estimulen la resposta del seu sistema immunitari, fabricant unes substàncies que s'anomenen anticossos.

Llegir més ...

Pàgina 1 de 331

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM