20febrer2018

En directe: Selecció musical

148 cotxes amb les rodes punxades entre Llagostera, Verges, Medinyà, Sarrià de Ter i Girona Un cotxe amb la roda punxada a Girona. / Foto: Jordi Altesa (ACN)
4 d'octubre de 2017 Escrit per 

148 cotxes amb les rodes punxades entre Llagostera, Verges, Medinyà, Sarrià de Ter i Girona

Més de 140 vehicles afectats. Aquesta és la darrera xifra oficial sobre el nombre de cotxes amb les rodes punxades a diverses poblacions de les comarques gironines.

En concret, les principals afectacions s'han registrat a Verges, amb 95 cotxes. A Medinyà, 13; a Sarrià, 16; a Llagostera, 5 i a Girona se n'han localitzat 19 més.

Els Mossos estan agafant les primeres denúncies als afectats i alguns ho estan fent des de Verges mateix. L'Ajuntament ha habilitat una sala on un agent dels Mossos els està atenent.

Les mostres de solidaritat per atendre els afectats dels actes vandàlics. Dues empreses, Pneumàtics Perelló de Vilablareix (Gironès), Rodi Motor de Santa Llogaia d'Àlguema, s'han ofert a reparar els pneumàtics de manera gratuïta.

També un taller de la Tallada d'Empordà, Autoagrícola Jordi Roura, i un de Verges, el Garatge Josep Bellapart S.L, s'han posat a disposició dels veïns per canviar rodes a preu de cost sense cobrar la mà d'obra. Des de l'Ajuntament asseguren que, mica en mica, els van arribant nous oferiments així com de veïns que s'ofereixen a transportar aquells que no poden desplaçar-se perquè el seu cotxe ha estat víctima dels actes vandàlics.

Els tallers no són els únics que han volgut mostrar la seva solidaritat amb els afectats. Nombrosos veïns s'han adreçat a l'Ajuntament per demanar-los un número de compte on fer donacions per ajudar a les reparacions.

Agents de la policia científica estan inspeccionant aquest dimecres al matí la quinzena de vehicles afectats en aquest aparcament. Els Mossos intenten esbrinar el modus operandi perquè sembla que les punxades es podrien haver fet amb dos objectes punxants diferents.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM