22febrer2018

En directe: Selecció musical

Un insntant del curs de primers auxilis per a nadons a Llagostera Foto: Ajuntament de Llagostera
27 de juny de 2017 Escrit per 

150 persones han participat als cursos i tallers ocupacionals al primer semestre a Llagostera

Durant el primer semestre d'aquest any s'han realitzat un total de 15 cursos i tallers ocupacionals a Llagostera.

Aquets estan organitzats des de l'Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l'Ajuntament i estan destinats a persones aturades o en recerca de feina o a persones que volen millorar la seva professionalitat.

Els cursos estan pensats per a poder afavorir la inserció de persones i millorar-ne les seves competències professionals i habilitats.

El regidor de Promoció Local, Ramon Soler ha explicat que "Els cursos ofertats estan relacionats en diferents àmbits laborals per així poder oferir formació a diferents perfils professionals".

En aquest sentit s'han ofert cursos relacionats amb el medi ambient i la jardineria, l'hostaleria i el turisme, el comerç, la sanitat, les noves tecnologies i les habilitats personals. En total hi ha participat 152 persones.

Els que han tingut més demanda han estat: Caixer de supermercat, Socorrisme bàsic i primers auxilis, Operacions bàsiques de manteniment en jardineria, Manipulador i aplicador de productes fitosanitaris, cambrer, Barista i Conducció de plataformes elevadores.

Aquest dimarts ha tingut lloc el darrer curs programat dedicat als primers auxilis en nadons i infants a càrrec de la Creu Roja, on s'han tractat continguts essencials sobre els primers auxilis destinats a l'atenció de nadons i nens.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM