25febrer2018

En directe: Selecció musical

Alumnes fent les proves de selectivitat en una imatge d'arxiu Foto d'arxiu (ACN)
12 de juny de 2017 Escrit per 

2.808 alumnes gironins comencen aquest dimarts els exàmens de la selectivitat

Més de 2.800 alumnes iniciaran aquest dimarts els exàmens de selectivitat. La majoria ho faran a les instal·lacions de la Universitat de Girona. També se'n faran a Olot (227) i Figueres (430).

Enguany, hi haurà menys estudiants que realitzaran les proves d'accés a la universitat i que avaluen els coneixements adquirits durant el Batxillerat. L'any passat ho van fer 2.905 alumnes, 2.239 dels quals es van examinar a la UdG, 245 a Olot i 404 a Figueres.

La jornada s'iniciarà a les nou del matí (prèvia comprovació de dades de l'alumnat) amb l'examen de Llengua Castellana i literatura. Les proves continuaran amb el de Llengua Catalana i literatura i Anàlisi Musical, Economia de l'empresa o Química (segons la modalitat). A la tarda, serà el torn dels exàmens de Dibuix tècnic i Literatura castellana.

Les proves continuaran dimecres Història i Història de la Filosofia. A mig matí, es faran les de Llengua estrangera i al migdia, les de Ciències de la terra i del medi ambient, Disseny i Matemàtiques aplicades a les ciència socials. A partir de les quatre de la tarda i fins a dos quarts de sis, els alumnes s'examinaran d'Electrotècnia, Història de l'art i Història i fonaments de les arts.

El dijous, el darrer dia, es faran les proves de Física i Geografia, a primera hora del matí. Dibuix artístic, Llatí i Matemàtiques es realitzaran des de les onze fins a dos quarts d'una del migdia. Després de dinar, els estudiants hauran de respondre a les proves de Biologia, Cultura Audiovisual i Grec. Finalment, a la tarda, es faran els exàmens de Literatura catalana i Tecnologia industrial.

Els estudiants podran consultar els resultats de les proves i la nota aconseguida el proper 28 de juny a través d'Internet. Des d'aquell mateix dia i fins al 30 de juny podran sol·licitar revisions i fer reclamacions.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM