22febrer2018

En directe: Selecció musical

Girona Film Festival projectarà 250 pel·lícules de més de 40 països amb Mèxic com a protagonista El director del Festival de Cinema de Girona, Lluís Valentí, i el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, acompanyats d’un grup de directors mexicans. / Foto: Girona Film Festival
26 de setembre de 2017 Escrit per 

Girona Film Festival projectarà 250 pel·lícules de més de 40 països amb Mèxic com a protagonista

La 29a edició del Girona Film Festival, que començarà aquest dimecres i s'allargarà fins al 30 de setembre, ha fet una selecció entre els més de 2.000 films inscrits.

D'entre les projeccions, 32 són produccions mexicanes i, per això, Mèxic es convertirà en el protagonista d'aquesta edició.

La inauguració es farà demà als cinemes Albènix amb 13 curtmetratges, la majoria mexicans i catalans. També se'n visualitzaran d'Israel, Espanya, Cuba i Irlanda. Durant els quatre dies que durarà el festival, la ciutat donarà la benvinguda a directors, directores, actors, actrius i professionals dels cinc continents amb l'objectiu "d'impulsar el sector", reconèixer les millors iniciatives i "posicionar Girona al mapa cinematogràfic mundial".

El festival s'estructurarà en nou seccions (Curtmetratge internacional, Documental internacional, Experimental Art Film, Websèries, Music Film, Jewish Film Festival, Handicapped, Festival dels Infants i FICGLB) i les diferents projeccions es podran veure a diversos espais de la ciutat, entre els quals hi ha la Casa de Cultura, , la Fundació Valvi, Moby Disk Records, el Centre Cultural La Mercè, el Lapsus Cafè, el Cucut Bar i l'envelat del festival, situat a la plaça de la Independència.

El certamen també arribarà als carrers de la ciutat amb activitats i visites als principals museus per als participants d'aquesta edició. També col·locarà un punt d'informació a la cantonada de l'avinguda de Ramon Folch i el carrer de Jeroni Real de Fontclara., on es vendran les entrades i es rebran els participants del festival.

L'entrega de premis es farà dissabte a dos quarts de nou del vespre al Centre Cultural La Mercè.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM