20febrer2018

En directe: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

Bones sensacions entre els responsables de les tres principals estacions d'esquí del Pirineu gironí un cop acabades les vacances de Nadal.

Llegir més ...

La Secció Quarta de l'Audiència de Girona ha emès sentència contra l'acusat d'intentar cremar viva la seva dona embarassada de cinc mesos a Salt l'1 de gener de 2016.

Llegir més ...

Segons recull el fiscal a l'escrit d'acusació, el processat va publicar un missatge al seu mur de Facebook el 2 de març del 2015 accessible per a qualsevol persona que tingués un perfil a la xarxa social.

Llegir més ...

Els processats, Schell Darlen Hopkins i Bruce Edwin Hopkins, s'enfrontaven a una pena de 3 anys i 3 dies per un delicte d'homicidi per imprudència greu.

Llegir més ...

Les beques s'atorguen per sisè any consecutiu per tal que els fills de les famílies amb dificultats econòmiques puguin participar de les activitats esportives dels clubs llagosterencs.

Llegir més ...

El Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona ha posat en marxa una prova pilot per afavorir l'ús i el coneixement de la tecnologia mòbil entre els usuaris de les biblioteques públiques.

Llegir més ...

Pàgina 10 de 330

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM