25maig2018

En directe: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

A mitjans març, el Departament de Territori i Sostenibilitat va tornar a treure a informació pública tant l'estudi informatiu com el d'impacte ambiental del perllongament de la C-32 entre Blanes i Lloret.

Llegir més ...

Persecució a gran velocitat d'un narcotraficant per l'AP-7 i l'N-II des de la Jonquera fins a Girona. La Gendarmerie ja perseguia el suposat delinqüent, que anava sol al cotxe, des de territori francès.

Llegir més ...

Després de la manifestació d'ahir al vespre, que va aplegar unes 1.000 persones, aquest matí 150 més s'han concentrat davant dels jutjats per donar suport al jove activista.

Llegir més ...

L'Exèrcit ja ha mostrat la voluntat de poder participar a l'Expojove d'aquest 2018. Dimarts, el titular del Jutjat de Primera Instància de Girona els autoritzava a fer-ho, però també deixava clar que hi anessin sense uniforme.

Llegir més ...

La Ruta del Ter compta des d'aquest dijous amb un guia virtual per a mòbils i tauletes que permet consultar els trams que hi ha al llarg del 208 quilòmetres de ruta.

Llegir més ...

El circ del pallasso rus Slava Polunin, les 25 il·lusions que commemoren el quart de segle de carrera del Mag Lari, i el Musical El Petit Príncep. Els 3 primers espectacles que es presenten en el 27è Temporada Alta de Girona.

Llegir més ...

Pàgina 10 de 349

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM