22novembre2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

La 29a edició del Girona Film Festival, que començarà aquest dimecres i s'allargarà fins al 30 de setembre, ha fet una selecció entre els més de 2.000 films inscrits.

Llegir més ...

Els cossos els ha trobat aquest dimarts la unitat aquàtica dels Mossos, que han iniciats els protocols per poder-los identificar i saber si es tracta de la parella de joves desapareguts ara fa un mes.

Llegir més ...

La Creu Roja ha coordinat aquest dimarts una segona operació "humanitària" per distribuir aigua i aliments al vaixell C-Star, ancorat des de fa deus dies davant la costa de Palamós.

Llegir més ...

Avui dilluns 25 de setembre de 2017 ha entrat en funcionament el nou calendari de recollida de residus porta a porta a Llagostera, amb la utilització d'uns nous cubells.

Llegir més ...

L'empresa Girona SA ja no administra la societat mixta Agissa, que s'encarrega de la gestió de l'aigua i el sanejament a Girona, Salt i Sarrià de Ter.

Llegir més ...

Primera sessió del judici amb jurat popular contra Dave Verbist, el belga acusat d'assassinar i esquarterar una dona a Girona l'octubre del 2013.

Llegir més ...

Pàgina 10 de 314

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM