21novembre2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 29 anys i de nacionalitat espanyola per obtenir imatges de menors despullades després de fer-se passar per fotògraf de moda.

Llegir més ...

El Circ de Nadal de Girona d'aquest any donarà més sentit que mai a l'expressió del 'més difícil encara' que s'atribueix a aquesta art escènica.

Llegir més ...

Ivet Bayé Portillo i Nil Mas Labarta, de l'escola Puig de les Cadiretes, han resultat finalistes del Concurs Digital Infantil que organitza anualment Aqualia amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua.

Llegir més ...

Els dos acusats, Manuel Pérez i Juan Molina, vivien al mas Can Pibernat de Bordils, on tenien plantacions de marihuana tant en habitacions de la casa com en un cobert que hi havia a l'exterior.

Llegir més ...

Cada cop són més les persones que compleixen una pena alternativa de presó a les comarques de Girona. De gener a finals d'octubre han augmentat prop d'un 30%.

Llegir més ...

L'aeroport Girona-Costa Brava ja frega l'objectiu de tancar el 2017 assolint els 2 milions de passatgers. Aquest octubre, la terminal de Vilobí d'Onyar ha tancat la temporada d'estiu sumant un nou increment de viatgers.

Llegir més ...

Pàgina 2 de 313

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM