26maig2018

En directe: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

La casa museu del carrer Ballesteries de Girona, on Masó va néixer i viure fins al 1912, obre ara tota la segona planta a les visites guiades.

Llegir més ...

El subsòl del jaciment del Camp dels Ninots de Caldes de Malavella continua desvetllant secrets de la prehistòria. I en aquesta quinzena campanya d'excavacions, els arqueòlegs han fet una troballa excepcional.

Llegir més ...

El punt estarà ubicat al centre del nucli urbà, concretament a la plaça Catalunya i estarà operatiu a aquest mes de maig.

Llegir més ...

El judici s'ha fet a la secció tercera de l'Audiència de Girona. L'acusat ha arribat a la sala de vistes custodiat pels Mossos d'Esquadra perquè està en presó preventiva per aquest cas des del 21 de setembre del 2016.

Llegir més ...

El detingut pel doble crim de Susqueda continua guardant silenci. Aquest dimecres Jordi Magentí tenia una nova oportunitat per donar la seva versió sobre què va passar el 24 d'agost de l'any passat.

Llegir més ...

Fa més de deu anys que Joan Coll va començar a investigar el seu passat. Entre allò que ha pogut recopilar, hi ha algunes fotografies esgrogueïdes on se'l veu quan era un nadó, acompanyat del seu pare.

Llegir més ...

Pàgina 2 de 349

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM