20novembre2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

Palamós ha tancat avui una temporada històrica amb 42 escales i 42.800 passatgers. Dues xifres rècord perquè, si es comparen amb l'any passat, el port ha rebut deu escales i 18.000 passatgers més.

Llegir més ...

L'acusat s'enfrontava a una pena de 4 anys de presó i a indemnitzar la víctima amb 5.000 euros per un delicte d'abús sexual.

Llegir més ...

Amb el lema "A Llagostera la recollida de residus s'ha renovat" s'han incorporat diverses novetats i innovacions tecnològiques en el servei de recollida de residus a Llagostera.

Llegir més ...

El Programa d'atenció a la salut sexual i reproductiva del Gironès i el Pla de l'Estany (liderat per l'hospital Trueta) ha començat a aplicar un protocol de visites entre parelles per corregir possibles factors de risc reproductiu.

Llegir més ...

L'entitat ecologista Limnos ha denunciat abocaments "irregulars però continuats" d'origen industrial al rierol Remençà. L'origen d'aquest abocament seria, segons Limnos, el polígon de Pont-xetmar de Cornellà del Terri.

Llegir més ...

Aquest mes d'octubre els centres educatius de primària i secundària de Llagostera han començat a desplegar a les aules, el projecte Llagostera 3.0.

Llegir més ...

Pàgina 4 de 313

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM