25febrer2018

En directe: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

Les donacions a Llagostera representen un augment del 5,28% respecte l'any anterior (8.939 kg), confirmant la confiança de la ciutadania per un model de gestió del residu tèxtil amb finalitat social.

Llegir més ...

La primera denúncia la van interposar els pares d'una alumna al desembre. El cas es va destapar quan una de les menors va dir als seus pares que no volia anar al gimnàs perquè una persona havia abusat d'ella.

Llegir més ...

Dels set processats, dos s'han acollit al seu dret a no declarar i els altres cinc han respost només a les preguntes del seu advocat, Benet Salellas.

Llegir més ...

La Generalitat posa fil a l'agulla per resoldre el problema dels joves que viuen al carrer un cop han complert la majoria d'edat, i deixen d'estar a càrrec de la DGAIA.

Llegir més ...

El judici contra la propietària dels dos pitbulls que van atacar un veí de la de Llagostera i el van deixar hospitalitzat es realitzarà el proper dilluns 5 de febrer.

Llegir més ...

Avui dijous 1 de febrer, Medinyà deixa de ser el municipi 222 de les comarques gironines. A partir d'ara, tornarà a annexionar-se a Sant Julià de Ramis.

Llegir més ...

Pàgina 6 de 331

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM