25febrer2018

En directe: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

La campanya que els dos sindicats i la plataforma unitària han engegat arreu de Catalunya ja porta recollides més de 20.000 signatures.

Llegir més ...

Els 45 efectius dels Bombers de la Generalitat que s'han incorporat en l'última promoció als parcs gironins encara no són suficients per cobrir les necessitats de tota la regió.

Llegir més ...

Girona Acull critica que les administracions no hagin posat fil a l'agulla per solucionar la situació tot i saber que hi ha una trentena de joves extutelats per la DGAIA que viuen al carrer a la ciutat.

Llegir més ...

L'alcalde de Cruïlles, Salvi Casas, s'ha mostrat "satisfet" que la Generalitat hagi licitat el projecte per buidar de residus el paratge de Vacamorta.

Llegir més ...

A mitjans gener, la FPdGi va anunciar que Girona tornaria a acollir l'acte de lliurament dels seus Premis en una cerimònia que tindria lloc a finals de juny i que tornaria a comptar amb la presència del monarca Felip VI.

Llegir més ...

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts passat dos homes a Mollet del Vallès com a presumptes autors d'un delicte contra el patrimoni històric i un altre de danys.

Llegir més ...

Pàgina 7 de 331

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM