25febrer2018

En directe: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

La Fundació Oncolliga i l'Institut Català d'Oncologia volen impulsar una línia d'atenció telefònica per assessorar i informar els gironins que pateixen càncer.

Llegir més ...

Més d'un centenar de treballs i 137 autors. Aquest és el balanç de la novena edició de la convocatòria dels premis de comunicació local.

Llegir més ...

L'entitat compta amb 421 contenidors distribuïts per tota la demarcació. Per comarques, la xifra més alta s'ha registrat al Gironès amb 285.342 kg de roba recollida.

Llegir més ...

El tornado que el matí del 7 de gener va recórrer una distància d'uns vint quilòmetres i va afectar els municipis de Navata, Cistella i Terrades, a l'Alt Empordà, va provocar danys per valor de 3,5 milions d'euros.

Llegir més ...

La Bisbal va rescindir el contracte amb Sorea a mitjans del 2017. La decisió, que el ple va aprovar per unanimitat, es va prendre després que la Generalitat determinés que la pròrroga de la concessió era nul·la.

Llegir més ...

L'EM-line! memory és el primer programa en línia de rehabilitació cognitiva i està adreçat especialment als pacients amb esclerosi múltiples.

Llegir més ...

Pàgina 9 de 331

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM