26maig2018

En directe: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

"El 15 a les 5, 155 poemes". Els impulsors del recital poètic que es farà a Girona han volgut jugar amb les xifres per explicar els principals ingredients d'una proposta cultural que prometen que serà "històrica".

Llegir més ...

Durant 12 hores, el Parc de l'Estació de Llagostera viurà el dissabte 12 de maig, concerts, tallers, circ i activitats per a tota la família, que es completaran amb una àmplia oferta de food trucks.

Llegir més ...

El Jutjat d'instrucció 5 de Blanes, especialitzat en violència sobre la dona, ha ordenat l'ingrés a presó provisional i sense fiança per al detingut dilluns per matar la dona a ganivetades a Blanes.

Llegir més ...

S'ha aixecat el secret de sumari del doble crim de Susqueda i es comencen a conèixer més detalls de la investigació i amb quins indicis compten els investigadors per concloure que el veí d'Anglès, Jordi Magentí Gamell, n'és l'autor.

Llegir més ...

Així ho revela una investigació de l'Institut Català d'Oncologia i de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona que ha descobert que els olèsits són capaços d'eliminar de manera potent i específica les cèl·lules mare tumorals.

Llegir més ...

L'estand de l'Exèrcit a l'Expojove se situa en un dels passadissos laterals del Palau de Fires. Al damunt, llueix el rètol 'Centros docentes militares de formación' i un cartell on s'hi llegeix 'Fuerzas armadas'.

Llegir més ...

Pàgina 9 de 349

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM