20febrer2018

En directe: Selecció musical

Més de 400 alcaldes, entre ells el de Llagostera, ja han mostrat el seu suport al Referèndum L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, signant el decret. / Foto: Ajuntament de Llagostera
7 de setembre de 2017 Escrit per 

Més de 400 alcaldes, entre ells el de Llagostera, ja han mostrat el seu suport al Referèndum

Més de 400 alcaldes, entre els quals el de Llagostera, Fermí Santamaria, han signat des de primera hora d'aquest dijous, decrets per donar suport al referèndum de l'1 d'octubre.

Ho fan en resposta a la carta rebuda, durant la matinada, on el Govern informa els ajuntaments que comptarà amb els locals municipals.

En els decrets d'alcaldia s'acorda donar suport al referèndum convocat per l'1 d'octubre i es comprometen a complir les previsions de la Llei del referèndum aprovada aquest 6 de setembre.

També es preveu donar compte del decret en la pròxima sessió plenària així com informar-ne al Govern i a les entitats municipalistes.

L'Associació Catalana de Municipis (ACM) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) han impulsat aquesta iniciativa que vol visualitzar el paper cabdal dels municipis en l'actual procés polític i el suport a l'executiu del president Carles Puigdemont.

La signatura és una demostració de compromís del món local, tot responent a l'anhel dels seus veïns i veïnes, alhora és una mostra fermesa davant les constants amenaces del govern espanyol que aquest ja dijous ha anunciat que enviarà una carta als ajuntaments catalans demanant que no col·laborin amb un referèndum que vol donar veu a la ciutadania perquè decideixi lliurement i pacíficament el futur polític de Catalunya.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM