26maig2018

En directe: Selecció musical

Unes 400 persones es concentren a Llagostera per demanar l’alliberament immediat dels presos polítics Diversos concentrats a Llagostera per demanar l'alliberament dels presos polítics. / Foto: Enric Sánchez
3 de novembre de 2017 Escrit per 

Unes 400 persones es concentren a Llagostera per demanar l’alliberament immediat dels presos polítics

A les 19h d'aquest divendres 3 de novembre s'han realitzat arreu del país concentracions per a demanar l'alliberament immediat dels presos polítics.

A Llagostera, la convocatòria ha aplegat unes 400 persones a la plaça del Castell, just davant de l'Ajuntament.

Aquí, s'ha llegit un manifest que demana l'alliberament dels consellers empresonats des d'ahir dijous (Oriol Junqueras, Jordi Turull, Josep Rull, Dolors Bassa, Raül Romeva, Joaquim Forn, Carles Mundó i Meritxell Borràs), com també dels líders de l'ANC i Òmnim (Jordi Sánchez i Jordi Cuixart).

L'Alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha recordat que per l'Ajuntament només hi ha un govern legítim al qual reconeixen, aquest és el del president Carles Puigdemont i la resta de consellers. També ha avisat que "ara ataquen al Govern, però després començaran amb els ajuntaments". "Que vinguin" ha etzibat.

Santamaria ha recordat que a partir d'ara vindran moltes mobilitzacions, organitzades des del CDR i també ha animat a tothom a assistir a la manifestació que s'ha organitzat per aquest dissabte 11 de novembre a Barcelona. De fet des de Llagostera sortiran autocars, el tiquet d'aquets es podrà comprar a Llibreria Sureda.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM