23febrer2018

En directe: Selecció musical

La Creu Roja de Girona fa una crida per aconseguir les 7.200 joguines que necessita per Reis Algunes joguines recollides per la Creu Roja. / Foto d'arxiu
20 de desembre de 2017 Escrit per 

La Creu Roja de Girona fa una crida per aconseguir les 7.200 joguines que necessita per Reis

La Creu Roja Joventut fa una crida a les comarques gironines per aconseguir les joguines que necessiten per afrontar la campanya de Reis.

L'entitat alerta que els falten un 20% dels 7.200 joguets que han de repartir entre 3.600 infants en situació de vulnerabilitat a Girona. Les principals mancances se centren en els productes dirigits a nens i nenes d'entre 10 i 14 anys i als més petits, de 0 a 3 anys.

L'associació recorda que la 25a edició de la campanya 'Els seus drets en joc' finalitza el proper 3 de gener i que les joguines que s'aportin han de ser educatives, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que fomentin el joc cooperatiu.

També demanen que sigui noves perquè "qualsevol infant té dret a estrenar-les, sigui quina sigui la situació econòmica de les seves famílies".

Els interessats a participar poden fer-ho portant joguets a les seus que l'entitat té a la demarcació, en punts de recollida especificats al web o fent una donació econòmica.



Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM