25febrer2018

En directe: Selecció musical

Tornen els cursos de català i de Voluntariat per la llengua a Llagostera Imatge d'uns alumnes a un curs de català a Llagostera. / Foto d'axiu
6 de setembre de 2017 Escrit per 

Tornen els cursos de català i de Voluntariat per la llengua a Llagostera

El Servei Comarcal de Català del Gironès durà a terme els dies 19, 20 i 21 de setembre, a Llagostera, les inscripcions per als cursos de català i el Voluntariat per la llengua per al període octubre 2017 - febrer 2018.

Com en anys anteriors, totes les persones interessades a fer algun curs de català o bé apuntar-se al programa de voluntariat lingüístic han de passar durant aquests dies, de 17 a 19 h, per la sala polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller, on podran informar-se de l'oferta formativa, fer proves de nivell o inscriure-s'hi.

Durant la resta de la setmana les inscripcions es poden realitzar al Consell Comarcal del Gironès, també al telèfon 972 21 32 62 o al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Aquest any està previst que els cursos comencin la primera setmana d'octubre.

Enguany, a Llagostera s'ofereixen dos cursos presencials: un Bàsic 1, dimarts i dijous, de 15 a 17 h, i un Bàsic 3, dimarts i dijous, de 17.30 a 19.30 h. Tothom qui estigui interessat a fer algun altre nivell també pot adreçar-se a la biblioteca durant aquestes dates, o al Consell Comarcal, on se l'informarà de cursos presencials a altres localitats o d'altres modalitats d'ensenyament com ara els cursos en línia Parla.cat (nivells elementals, intermedis i de suficiència) o els cursos a distància (nivell C2) o bé es buscarà l'opció més adequada per a cada cas.

Per altra banda, cal remarcar la programació d'un curs de perfeccionament (nivell C2), que es durà a terme a la seu del Consell Comarcal del Gironès, cada divendres, de 16 a 19 h. Aquest curs té abast comarcal, és a dir, pretén cobrir la demanda que hi pugui haver d'aquest nivell a tota la comarca.

També s'obren les inscripcions al Voluntariat per la llengua, programa que ja fa anys que funciona a Llagostera i que ha comptat amb la participació de força ciutadans del municipi, ja siguin alumnes dels cursos o bé persones que desinteressadament ofereixen part del seu temps per conversar en català amb una persona que l'està aprenent.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM