22febrer2018

En directe: Selecció musical

Els Mossos denuncien el conductor d'un cotxe per circular a 197 km/h per la C-35 a Llagostera Imatge del cotxe circulant a 197 km/h per la C-35 a Llagostera. / Foto: Mossos d'Esquadra
17 de juliol de 2017 Escrit per 

Els Mossos denuncien el conductor d'un cotxe per circular a 197 km/h per la C-35 a Llagostera

Els fets es remunten al passat 27 de juny quan en un control de velocitat a la carretera C-35 dins del terme municipal de Llagostera a vuit minuts d'un quart de nou del vespre els mossos van detectar el vehicle infractor.

L'home, de 43 anys i amb domicili a Sant Feliu de Guíxols, se l'acusa d'un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir a una velocitat penalment punible, ja que circulava a 197 km/h en un tram limitat a 100 km/h.

Atès que no el van poder aturar, els agents van iniciar la recerca del conductor, ja que el vehicle anava a nom d'una empresa.

Després de fer diverses gestions, divendres passat, 14 de juliol, els agents van denunciar conductor i el van citar per tal que es presenti a declarar davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM