25maig2018

En directe: Selecció musical

Un detingut a Girona per portar més de 2.5 quilos de marihuana en una maleta La marihuana decomissada. / Foto: Policia Municipal de Girona
7 de desembre de 2017 Escrit per 

Un detingut a Girona per portar més de 2.5 quilos de marihuana en una maleta

La Policia Municipal de Girona va detenir el passat dilluns 4 de desembre, Samir A., de 28 anys, de nacionalitat francesa, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Al voltant de les dues de la tarda, mentre la Unitat Canina de la Policia Municipal de Girona feia una patrulla de seguretat ciutadana, una de les gosses va assenyalar dos nois que duien una maleta d'equipatge cadascú.

La gossa va anar directament a la maleta que duia el detingut fent el senyal que havia detectat algun tipus de substància estupefaent.

Immediatament, el guia caní es va identificar com a policia i va demanar la documentació al jove portador de la maleta, moment en què l'altre home que l'acompanyava va aprofitar per fugir. Seguidament l'agent va alertar de la fugida a la central de la Policia Municipal i a totes les unitats operatives.

Després d'això es va constatar que a la maleta del jove identificat hi havia 2.650 grams de marihuana. La substància estava repartida en vuit bosses grans. Així mateix el detingut portava un total de 150 euros en bitllets fraccionats de 10 euros i 5 euros.

La Policia Municipal continua fent gestions per identificar i localitzar l'acompanyant de Samir A. El detingut no tenia antecedents policials.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM