20febrer2018

En directe: Selecció musical

Enxampen a Girona un home amb 35 embolcalls d'haixix i cocaïna que acabava de vendre droga a un client La droga comissada per la Policia Municipal de Girona. / Foto: Policia Municipal de Girona
27 de juliol de 2017 Escrit per 

Enxampen a Girona un home amb 35 embolcalls d'haixix i cocaïna que acabava de vendre droga a un client

La Policia Municipal de Girona ha detingut un home de 42 anys i veí de Salt com a autor d'un delicte contra la salut pública.

Va passar ahir dimecres al vespre durant un operatiu d'aquest cos policial, la majoria agents no uniformats, al barri de Santa Eugènia centrat en detectar petit tràfic de droga i actituds de consum d'estupefaents a la via pública.

Una patrulla formada per un agent i el guia caní va identificar dos homes asseguts en el replà d'una escala del carrer Orient. La gossa ensinistrada del cos, de nom Blanca, va flairar substàncies estupefaents i va assenyalar amb el morro un dels homes.

Durant l'escorcoll, es va descobrir que aquest home duia 33 embolcals d'haixix i 2 més del que semblava cocaïna. També tenia 93 euros en bitllets fraccionats.

L'altre home va admetre que acabava de comprar-li una dosi de cocaïna per valor de 50 euros. Per tot plegat, van detenir el venedor per un delicte contra la salut pública.

El detingut ja tenia antecedents per fets similars.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM