25maig2018

En directe: Selecció musical

L’home trobat mort amb signes de violència a Vilanova de Sau era veí de Llagostera Imatge del lloc on s’ha trobat el cadàver. / Foto: Lluis Bosquets (ACN)
3 de febrer de 2018 Escrit per 

L’home trobat mort amb signes de violència a Vilanova de Sau era veí de Llagostera

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 49 anys de nacionalitat espanyola i veí de Vic pel presumpte homicidi d'un altre en un magatzem de Vilanova de Sau (Osona).

El cadàver de la víctima, un home de 37 anys i nacionalitat espanyola, i veí de Llagostera, va ser localitzat el divendres passat a les 21.30 hores per agents de la Divisió d'Investigació Criminal amb indicis de criminalitat.

Es trobava en un magatzem ubicat als afores del poble. La investigació està dirigida pel jutjat d'instrucció número 4 de Blanes i es troba sota secret de sumari.

Alguns veïns aquest dissabte al migdia s'han mostrat molt sorpresos per la descoberta del cadàver en un magatzem del municipi. Un d'ells, que passeja habitualment per la zona als afores del nucli de Vilanova de Sau, ha explicat que a la finca on hi ha el magatzem i una casa a quatre vents no s'hi veia moviment des de feia setmanes. De fet, aparentment, la darrera persona que regentava la casa no hi viva des d'abans de les festes nadalenques.

Tot i que la investigació per esclarir els fets es troba sota secret de sumari, alguns dels veïns apunten que es podria tractar d'una revenja relacionada amb les drogues.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM