26maig2018

En directe: Selecció musical

23 de gener de 2018 Escrit per 

Detenen un veí de Tossa de Mar que va retenir una dona a l'interior del seu pis i la va agredir sexualment

La detenció va tenir lloc ahir pels voltants de dos quarts de set de la tarda. L'arrestat, un marroquí de 50 anys amb antecedents, havia conegut la víctima feia poques setmanes.

La dona, un alemanya de 39 anys, havia arribat a Tossa de Mar buscant feina i el detingut li va oferir anar-se'n a viure a casa seva, un pis que compartia amb un tercer.

Mica en mica, però, segons va relatar la víctima, el detingut es va tornar més controlador. De fet, la va arribar a incomunicar prenent-li el telèfon, la retenia a dins del pis i no la deixava sortir al carrer. A més, també la va agredir sexualment.

La víctima va acabar demanant ajuda per escrit a l'altre company de pis. Aprofitant que l'arrestat no els veia, li va passar una nota d'amagat on li explicava la seva situació. El company de pis va alertar la Policia Local i agents d'aquest cos van anar fins al domicili.

La Policia Local va alliberar la dona i la va traslladar fins al CAP del municipi. Va ser allà –al pis només els va dir que necessitava ajuda- quan la víctima va explicar que l'home l'havia agredida sexualment i l'havia retingut contra la seva voluntat.

Arran d'això, la Policia Local va arrestar l'agressor per un delicte de detenció il·legal i un altre d'agressió sexual. Un cop acabales les diligències, es va traspassar la detenció als Mossos d'Esquadra. L'home ja ha passat una nit als calabossos de comissaria i aquest dimecres al matí es preveu que declari davant del jutge.

La víctima, per la seva banda, va ser traslladada a l'hospital de Calella, on se li va fer un reconeixement. L'Ajuntament de Tossa i la Policia Local informen que estan fent "totes les gestions possibles" perquè serveis socials atengui la dona "de la millor manera possible" en espera del què decideixi el jutge.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM