25febrer2018

En directe: Selecció musical

12 de juny de 2017 Escrit per 

Detenen un home per vendre cocaïna a la seva peixateria a la Bisbal d'Empordà

La detenció es va produir el passat 7 de juny i també hi van col·laborar agents de la Policia Local de la Bisbal.

El detingut és un veí de la Bisbal de 30 anys i nacionalitat marroquina, que ha quedat detingut per un delicte contra la salut pública.

La investigació es va iniciar el passat 31 de març quan es va localitzar el cadàver d'un home, sense signes de violència, a l'interior del seu domicili de la Bisbal d'Empordà.

Els policies van saber que havia consumit algun tipus de substància estupefaent i van començar a estirar del fil per aclarir si aquest extrem podria tenir alguna relació amb la seva mort i saber on hauria comprat la droga.

Agents de la unitat d'investigació de la Bisbal van esbrinar que l'home mort podria haver comprat la droga a una peixateria de la població. Per aquest motiu, van fer les indagacions necessàries fins que van tenir la certesa que en aquell establiment s'hi distribuïen substàncies estupefaents.

El dia 7 de juny, els agents van fer un escorcoll a la peixateria, on hi van trobar un embolcall que contenia uns 2,80 grams de cocaïna i, a més, es van intervenir 1030 euros que duia el propietari. Per aquest motiu se'l va detenir per un delicte contra la salut pública.

El detingut, que té antecedents, va passar el dia 8 de juny a disposició de jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.



Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM