24maig2018

En directe: Selecció musical

Detinguts dos homes que feien servir banyadors de dona per robar a supermercats de Girona Imatge dels productes presumptament robats pel grup detingut a Girona. / Foto: Policia Municipal de Girona
7 de desembre de 2017 Escrit per 

Detinguts dos homes que feien servir banyadors de dona per robar a supermercats de Girona

Dos agents de la Policia Municipal de Girona van detenir aquest dimarts a dues persones i n'investiguen a una tercera per robar a supermercats del centre.

La detenció s'ha fet en el marc de l'increment de la presència del cos policial als eixos comercials mentre dura la campanya de Nadal.

La primera sospita la va aixecar un dels detinguts. L'home s'estava traient de sota el jersei tota una sèrie de productes i els posava a dins un vehicle estacionat al carrer de Sant Antoni Maria Claret de la ciutat. Els agents van demanar-li l'origen de tot allò que portava i, com que no els va donar cap resposta coherent, van demanar-li que s'identifiqués.

A l'interior del vehicle hi havia els altres dos implicats i la Policia Municipal va sospitar que es tractava d'un grup organitzat per a robar a comerços. Llavors van decidir escorcollar el vehicle i al seu interior hi havia tot de productes sense que els lladres poguessin aportar cap factura que n'acredités la compra. Al maleter hi havia xampú i begudes alcohòliques, però també fuets, oli, pots de llegums i paquets de pernil dolç envasat.

Després de regirar el vehicle, els agents van registrar als tres sospitosos. Als dos homes, Marinel I. I Dan Stefan B., els van trobar que sota la roba portaven posat un banyador de dona a l'inrevés que els hauria permès col·locar els productes robats mentre eren a l'establiment i no aixecar sospites. La noia, a més, portava una bossa de mà amb folre d'alumini per burlar les alarmes dels comerços.

La Policia Municipal ha detingut als dos joves, veïns de Tordera (Maresme) i investiga a la dona, de 26 anys. El material presumptament robat pujava a 491 euros robats a quatre supermercats de l'Eixample i la zona de Mas Gri de Girona.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM