26abril2018

En directe: Selecció musical

 Els Mossos localitzen dos cadàvers a l'interior del pantà de Susqueda La comitiva judicial al pantà de Susqueda aquest 26 de setembre. / Foto: Marina López (ACN)
26 de setembre de 2017 Escrit per 

Els Mossos localitzen dos cadàvers a l'interior del pantà de Susqueda

Els cossos els ha trobat aquest dimarts la unitat aquàtica dels Mossos, que han iniciats els protocols per poder-los identificar i saber si es tracta de la parella de joves desapareguts ara fa un mes.

Els cadàvers localitzats corresponen a un home i una dona.

Els joves desapareguts tenen 21 i 23 anys i són veïns del Maresme. La comitiva judicial ja ha arribat al lloc dels fets per fer l'aixecament dels cadàvers.

Els dos joves de Cabrils i Arenys de Munt van marxar el 24 d'agost a fer una excursió amb caiac al pantà de Susqueda i els seus familiars van denunciar la seva desaparició dos dies més tard, el 26 d'agost.

Des d'aleshores desenes d'efectius d'emergències i voluntaris van participar en els dispositius per trobar la parella. La recerca es va fer a les aigües del pantà i als seus voltants.

El 3 de setembre, i després de finalitzar sense èxit el novè dia de recerca el cos dels Bombers de la Generalitat, es va decidir suspendre la recerca activa dels nois per falta d'indicis però es van continuar fent tasques amb la intervenció també de la unitat aquàtica, que ara ha localitzat els dos cossos.

Dies abans es va trobar el vehicle de la parella al pantà que va ser enfonsat intencionadament i també va aparèixer el caiac mig enfonsat, carregat de pedres.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM